When you delete a user from WebsitePanel, it does not delete domains from SmarterMail 5.x. Following are the additional details:

WebsitePanel version: 1.1

Description: While deleting user from WebsitePanel, it does not delete the domains hosted under that user from SmarterMail 5.x server.

Error message: No error message

Audit Log message: No message in audit log for the user deletion

WebsitePanel Event Log message:
[2/26/2011 4:20:32 AM] ERROR: Error deleting 'mytestdomain.com' WebSite
System.Exception: Could not delete system user ---> System.Runtime.InteropServices.COMException (0x800708AD): The user name could not be found.

   at System.DirectoryServices.DirectoryEntries.Find(String name, String schemaClassName)
   at WebsitePanel.Providers.Utils.SecurityUtils.DeleteUser(String username, RemoteServerSettings serverSettings, String usersOU)
   --- End of inner exception stack trace ---
   at WebsitePanel.Providers.Utils.SecurityUtils.DeleteUser(String username, RemoteServerSettings serverSettings, String usersOU)
   at WebsitePanel.Providers.Web.IIs70.RevokeWebManagementAccess(String siteName, String accountName)
   at WebsitePanel.Providers.Web.IIs70.DeleteSite(String siteId)
   at WebsitePanel.Providers.Web.IIs60.DeleteServiceItems(ServiceProviderItem[] items)

OS Edition: Windows Server 2008 R2 Standard

OS Bitness: 64-bit

Other products with versions: SmarterMail Professional 5.5 (it is on other server)

Steps to reproduce: 1. Create a user in WebsitePanel and assign hosting plan. 2. host any domain and then create an email account. 3. Now, delete the created user. 4. It will not delete the domain from SmarterMail server.

Screenshots: -

Does anyone face this problem with WebsitePanel 1.1 and Smartermail 5.5?

Thanks,

Kailash